Laat u adviseren door onze medewerkers

Kostenbesparend en efficiƫnt

Besluit u over te gaan tot containerhuur, maar weet u niet welke container het beste past bij uw afvalsoort? Een klepcontainer of juist een vloeistofdichte container? Of kunt u moeilijk inschatten hoe groot de container moet zijn? Misschien wilt u alleen weten welke container de goedkoopste oplossing voor u biedt? Voorafgaand aan het huren van een container kunt u genoeg vragen hebben. Daarom bespreken wij voorafgaand aan de containerhuur altijd de volgende zaken met u:

  • Welke maat container heeft u nodig? En heeft u meerdere soorten afvalstoffen? wellicht kunt u deze in de container enigszins gescheiden laden hetgeen u kosten kan besparen.
  • Ondermeer de afvalstoffensoort die u wilt laten afvoeren is bepalend voor de keuze van een bepaald type container. Voor de afvoer van grond of puin kunt u bijvoorbeeld beter kiezen voor een klepcontainer die makkelijk te laden is.
  • Waar moet de container worden geplaatst? Is de locatie bereikbaar met een containerwagen? Of is het nodig een kraanwagen in te zetten?
  • In overleg bepalen we welke afvalstoffen worden verrekend. Vervolgens krijgt u een maximale totaalprijs die nooit wordt overschreden. Na afloop wordt het inhoudsgewicht of -volume naar rato verrekend en u hoeft pas achteraf te betalen. Dit om vervelende verrassingen te voorkomen.

 

Bij adviesgesprekken waarin bovenstaande zaken worden afgestemd, wordt u altijd te woord gestaan door een medewerker die verstand van zaken heeft. Soms blijkt namelijk dat een ander type container of een andere vorm van laden beter past bij uw wensen. Samen komen we altijd tot de meest efficiƫnte en kostenbesparende oplossing.

Hulp bij kiezen

  • VRAAG NU EEN GRATIS ADVIESGESPREK AAN

    Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!