Transport

Transportbedrijf in Nijmegen gezocht?

 

Dagelijks kunt u onze herkenbare hel blauw gekleurde vrachtwagens tegenkomen onderweg voor opdrachtgevers met bulkgoed of andere materialen, met containers voor o.m. de eigen afvalinzameling of beladen met bouwstoffen.

Afzetcontainerwagens al dan niet met aanhangwagen (v.v. portaal-, kabel- of haakafzetinstallatie) of kraanwagens. Veelvuldig binnen de regio Nijmegen maar ook in alle hoeken van het land, België en Duitsland. Voor onze opdrachtgevers kunnen we uitgebreide containerparken ter beschikking stellen, hijswerk verrichten, enz. Onze organisatie is erop gericht snel en flexibel op de wensen van opdrachtgevers in te spelen.

Materieel transportbedrijf

Met ons uitgebreide wagenpark kunnen we u volledig van dienst zijn. Het transportbedrijf beschikt onder meer over twee vrachtwagens met laadkraan. Deze wagens worden ingezet bij:

  • takel- en hijswerkzaamheden;
  • opknijpwerkzaamheden;
  • transporten waarbij het zelf kunnen laden en/of lossen een vereiste is.

De voertuigen worden ook ingezet als het gaat om containervervoer ten behoeve van afvalstoffeninzamelactiviteiten en de plaatsing van opslagcontainers. De zwaarste kraanwagen is voorzien van een 37 ton/meter kraan met een reikwijdte van 16 meter. Ideaal om opdrachtgevers op grotere hoogten van dienst te zijn. Bijvoorbeeld als het gaat om plaatsing van goederen op daken, het plaatsen van dakkapellen, het inbrengen van draagbalken en meer.

Breed wagen-, container- en machinepark

Met het brede wagen-, container- en machinepark kan Swartjes Transport klanten efficiënt, snel en flexibel van dienst zijn. Wij beschikken over containerwagens v.v. zowel haak-, kabel- als portaalsystemen. Hierdoor kunnen opdrachtgevers die gebruik maken van afzetcontainers met een haakopneemvoorziening optimaal worden geholpen, evenals opdrachtgevers die gebruik maken van kabelafzetcontainers.

Volvo 8×2 Tridem

Volvo 8x2 tridem
Deze Volvo 8×2 Tridem met 3 gestuurde assen en v.v. een 30 ton’s kabel afzetinstallatie wordt onder meer ingezet voor het leegkiepen van zeecontainer beladen met losstortgoed. Volle zeecontainers aangekomen op de terminal worden op de wagen gezet en leeg gekiept op de locatie van bestemming. Vervolgens worden de zeecontainers weer leeg retour gebracht naar de terminal.

Volvo 8x2 tridem

POKA-systeem

POKA 3m3 container

Twee vrachtwagens van Swartjes Transport zijn voorzien van een zogenaamd POKA-systeem, een combinatie van kabel- en portaalcontainerinstallatie. Hiermee is het mogelijk om aansluitend en afwisselend zowel kabelafzetcontainers als portaalcontainers te vervoeren. Deze combinatie maakt het mogelijk op efficiënte, snelle en flexibele wijze klanten te bedienen die zowel een portaal- als een afzetcontainer gemuteerd willen hebben.

Meer over (container)transport door Swartjes Transport

Door de jaren heen is Swartjes Transport door een intensieve samenwerking met de klant gekomen tot op maat gesneden logistieke diensten. Het gevarieerde wagen-, container- en machinepark zorgt ervoor dat bij ieder transport passend materieel kan worden ingezet. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact op.